Kreu i Shoqatës Shqiptare të Turizmit: Duhen dy vite për rimëkëmbjen

Enver Mehmeti, kryetar i Shoqatës Shqiptare të Turizmit, në një lidhje direkte me “Dita jonë” në A2, deklaroi se “sapo turizmi kishte arritur të rritej dhe të jepte efekt në GDP, tërmeti dhe pandemia e vunë në vështirësi”.