Kreu i Urgjencës tregon se kur do të jetë kulmi i Omicronit në vendin tonë

Publikuar më: 13/1/2022, ora 20:01

Kreu i Urgjencës tregon se kur do të jetë kulmi i Omicronit në vendin tonë

Publikuar më: 13/1/2022, ora 20:01

Doktor Skënder Brataj, kreu i Urgjencës Kombëtare, në “Debat” nga Alba Alishani, në A2 CNN, deklaroi se “Omicron do të jetë dominues edhe në vendin tonë”, ndërkohë që shtoi se është rritur numri i thirrjeve nga qytetarët dhe vizitave në banesë.

Kreu i Urgjencës tregon se kur do të jetë kulmi i Omicronit në vendin tonë

Publikuar më: 13/1/2022, ora 20:01

Doktor Skënder Brataj, kreu i Urgjencës Kombëtare, në “Debat” nga Alba Alishani, në A2 CNN, deklaroi se “Omicron do të jetë dominues edhe në vendin tonë”, ndërkohë që shtoi se është rritur numri i thirrjeve nga qytetarët dhe vizitave në banesë.