“Krimea është e Ukrainës”, Zelensky: Synimi ynë është të rikthejmë integritetin territorial

Publikuar më: 4/5/2022, ora 13:03

“Krimea është e Ukrainës”, Zelensky: Synimi ynë është të rikthejmë integritetin territorial

Publikuar më: 4/5/2022, ora 13:03

Sirenat e luftës u dëgjuan sërish në perëndim të Ukrainës. Tre shpërthime të fuqishme u raportuan në Lviv, duke bërë që ky qytet të përjetonte ndërprerje të energjisë elektrike, pasi bombardimet goditën stacionet e shpërndarjes dhe depo karburanti. Forcat ruse sulmuan dhe 6 stacione trenash në Ukrainën qendrore dhe perëndimore. Presidenti i hekurudhave të Ukrainës, Alexander Kamyshin, njoftoi se nuk janë sinjalizuar viktima apo të plagosur nga këto bombardime, ndonëse dëmet materiale janë të mëdha.

“Krimea është e Ukrainës”, Zelensky: Synimi ynë është të rikthejmë integritetin territorial

Publikuar më: 4/5/2022, ora 13:03

Sirenat e luftës u dëgjuan sërish në perëndim të Ukrainës. Tre shpërthime të fuqishme u raportuan në Lviv, duke bërë që ky qytet të përjetonte ndërprerje të energjisë elektrike, pasi bombardimet goditën stacionet e shpërndarjes dhe depo karburanti. Forcat ruse sulmuan dhe 6 stacione trenash në Ukrainën qendrore dhe perëndimore. Presidenti i hekurudhave të Ukrainës, Alexander Kamyshin, njoftoi se nuk janë sinjalizuar viktima apo të plagosur nga këto bombardime, ndonëse dëmet materiale janë të mëdha.