Krimet e bujshme në pandemi: Për 4 të vrarë, GJKKO kalon për gjykim grupin e Talo Çelës

Publikuar më: 21/10/2021, ora 16:38

Krimet e bujshme në pandemi: Për 4 të vrarë, GJKKO kalon për gjykim grupin e Talo Çelës

Publikuar më: 21/10/2021, ora 16:38

Gjykata e Posaçme ka kaluar në gjykim dosjen ndaj katër personave të dyshuar si pjesë e një grupi kriminal të drejtuar nga Talo Çela, të akuzuar për dy ngjarje kriminale ku u vranë Dorian Shkoza e Anxhelo Avdia dhe vëllezërit Besmir e Viktor Haxhia. Për Talo Çelën e Nuredin Dumanin çështja u pezullua për një vit, pasi ata ende nuk janë arrestuar nga policia.

Krimet e bujshme në pandemi: Për 4 të vrarë, GJKKO kalon për gjykim grupin e Talo Çelës

Publikuar më: 21/10/2021, ora 16:38

Gjykata e Posaçme ka kaluar në gjykim dosjen ndaj katër personave të dyshuar si pjesë e një grupi kriminal të drejtuar nga Talo Çela, të akuzuar për dy ngjarje kriminale ku u vranë Dorian Shkoza e Anxhelo Avdia dhe vëllezërit Besmir e Viktor Haxhia. Për Talo Çelën e Nuredin Dumanin çështja u pezullua për një vit, pasi ata ende nuk janë arrestuar nga policia.