Krimet kibernetike, kryeprokurori Çela: Nevojë urgjente për rritje kapacitetesh

Publikuar më: 30/7/2022, ora 13:50

Krimet kibernetike, kryeprokurori Çela: Nevojë urgjente për rritje kapacitetesh

Publikuar më: 30/7/2022, ora 13:50

Prokurori i Përgjithshëm, Olsian Çela, thekson nevojën urgjente për të ripërcaktuar modelet dhe strategjitë e luftës ndaj krimit. Gjatë nënshkrimit të një memorandumi me Shoqatën Iberiko-Amerikane të Prokurorëve Publikë në luftën kundër trafiqeve të paligjshme, pastrimit të parave dhe çdo krim tjetër, Çela nënvizoi rrezikun ne shtim të krimit kibernetik.

Krimet kibernetike, kryeprokurori Çela: Nevojë urgjente për rritje kapacitetesh

Publikuar më: 30/7/2022, ora 13:50

Prokurori i Përgjithshëm, Olsian Çela, thekson nevojën urgjente për të ripërcaktuar modelet dhe strategjitë e luftës ndaj krimit. Gjatë nënshkrimit të një memorandumi me Shoqatën Iberiko-Amerikane të Prokurorëve Publikë në luftën kundër trafiqeve të paligjshme, pastrimit të parave dhe çdo krim tjetër, Çela nënvizoi rrezikun ne shtim të krimit kibernetik.