Krimet ndaj të miturve, dështimi institucioneve në parandalimin e ngjarjeve të tilla

Publikuar më: 19/11/2021, ora 15:33

Krimet ndaj të miturve, dështimi institucioneve në parandalimin e ngjarjeve të tilla

Publikuar më: 19/11/2021, ora 15:33

Krimi makabër ndaj 8-vjeçarit Mateo Vasiu, i vrarë nga fqinji i tij në Greçalli të Fierit, nuk është rasti i parë në vend. Histori të rrëmbimit dhe të vrasjes së fëmijëve që kanë tronditur shoqërinë, janë disa ndër vite e në më të shumtën e rasteve institucionet kanë dështuar në parandalim. Në vitin 2002, Sadik Kuniqi vrau Mira Simonin dhe djalin e saj Xhek Simoni vetëm 3 vjeç.

Krimet ndaj të miturve, dështimi institucioneve në parandalimin e ngjarjeve të tilla

Publikuar më: 19/11/2021, ora 15:33

Krimi makabër ndaj 8-vjeçarit Mateo Vasiu, i vrarë nga fqinji i tij në Greçalli të Fierit, nuk është rasti i parë në vend. Histori të rrëmbimit dhe të vrasjes së fëmijëve që kanë tronditur shoqërinë, janë disa ndër vite e në më të shumtën e rasteve institucionet kanë dështuar në parandalim. Në vitin 2002, Sadik Kuniqi vrau Mira Simonin dhe djalin e saj Xhek Simoni vetëm 3 vjeç.