Krimet ndaj të miturve, ministrja Muzhaqi shmang pyetjet e gazetarëve: Jam vonë, duhet të largohem

Publikuar më: 18/11/2021, ora 15:46

Krimet ndaj të miturve, ministrja Muzhaqi shmang pyetjet e gazetarëve: Jam vonë, duhet të largohem

Publikuar më: 18/11/2021, ora 15:46

Në mbrojtje të të drejtave të fëmijëve, avokati i popullit evidenton mungesën e institucioneve rehabilituese si dhe buxhetin e pakët. Ndërsa ministrja e shtetit për fëmijët, Bora Muzhaqi, shmangu pyetjet e gazetarëve rreth masave të marra.

Krimet ndaj të miturve, ministrja Muzhaqi shmang pyetjet e gazetarëve: Jam vonë, duhet të largohem

Publikuar më: 18/11/2021, ora 15:46

Në mbrojtje të të drejtave të fëmijëve, avokati i popullit evidenton mungesën e institucioneve rehabilituese si dhe buxhetin e pakët. Ndërsa ministrja e shtetit për fëmijët, Bora Muzhaqi, shmangu pyetjet e gazetarëve rreth masave të marra.