Krimet zgjedhore, Noka dëshmon në SPAK për dy paditë e opozitës

Publikuar më: 23/5/2023, ora 11:54

Krimet zgjedhore, Noka dëshmon në SPAK për dy paditë e opozitës

Publikuar më: 23/5/2023, ora 11:54

Noka ka dhënë deklarime para prokurorit Elvin Gokaj në lidhje me kallëzimet e bëra nga PD për Majlinda Bufin, kryebashkiaken e Rroskovecit dhe për aplikacionin “aktivisti”.