Krimi dhe ekstradimet, Arben Braçe: Pengesë, mungesa e marrëveshjeve dypalëshe

Franca dhe Holanda janë dy vendet që kërkojnë marrveshje ekstradimi me shtetin shqiptar për shkak të numrit të madh të kriminalitetit.

  • LAJMI I FUNDIT | Meta letër OSBE: Ambasadori Borchardt është i padëshirueshëm në Presidencë
  • LAJMI I FUNDIT | Meta: Borchardt vuri në diskutim Dekretin e Presidentit për zgjedhjet vendore
  • LAJMI I FUNDIT | Meta: Borchardt ofendoi publikisht qytetarët shqiptarë