Krimi elektoral në vitin 2016, “Dosja 184” kompetencë e Prokurorisë Dibër

Dosja penale 184, e cila përmban dhe përgjimet e publikuara mbi zgjedhjet vendore të vitit 2016 në qarkun e Dibrës, do të hetohet dhe gjykohet në Prokurorinë e rrethit gjyqësor Dibër. Deri në publikimin e përgjimeve nga tabloidi “Bild” askush s’do të mësonte mbi rëndësinë e këtyre zgjedhjeve, e cila përfshiu njerëz publik dhe politikanë të cilët nuk e mohuan faktin. Prokuroria e Krimeve të Rënda shpalli ditën e enjte vendimin për moskompetencën për hetimin e dosjes 184, duke e dërguar atë në institucionin e akuzës në Dibër.