Krimi makabër në Fier, Leskaj: Psikiatri i zonës duhej sinjalizuar për monstrën

Publikuar më: 18/11/2021, ora 20:37

Krimi makabër në Fier, Leskaj: Psikiatri i zonës duhej sinjalizuar për monstrën

Publikuar më: 18/11/2021, ora 20:37

Ines Leskaj, aktiviste nga “Rrjeti i Fuqizimit të Gruas”, tregoi në “Debat” nga Alba Alishani, në A2 CNN, se pse ndodhin në vendin tonë krime të rënda si ai në Grecalli të Fierit, ku një 38-vjeçar vrau një fëmijë dhe e groposi në oborrin e shtëpisë së tij.

Krimi makabër në Fier, Leskaj: Psikiatri i zonës duhej sinjalizuar për monstrën

Publikuar më: 18/11/2021, ora 20:37

Ines Leskaj, aktiviste nga “Rrjeti i Fuqizimit të Gruas”, tregoi në “Debat” nga Alba Alishani, në A2 CNN, se pse ndodhin në vendin tonë krime të rënda si ai në Grecalli të Fierit, ku një 38-vjeçar vrau një fëmijë dhe e groposi në oborrin e shtëpisë së tij.