Krimi në familje, kush po i vret gratë? – A2

Krimi në familje, kush po i vret gratë?

Rastet e vrasjeve, dhunimeve, përdhunimeve dhe ngacmimeve seksuale ndaj femrave, kanë të shpeshta dhe argumentet janë shokuese. Janë të panumërta gratë që kanë humbur jetën nga duart e burrave këto vite demokraci. Gra të varfra, gra të pasura, intelektuale ose jo, besimtare ose jo, të gjitha kane një emërues të përbashkët. Burrat. Duket sikur ndaj tyre është shpallur një luftë që nuk di të ndalet. Kush po i vret gratë? Kush po i lë fëmijët e tyre jetimë? Çfarë ka ndodhur me shoqërinë shqiptare pas viteve ‘90?
Të ftuar në A2 Debat, Neli Demi, mjek psikiatër, psikolog, dhe Eris Dhamo, sociologe, pedagoge e Fakultetit të Shkencave Sociale.