Krimi në Shkodër, Vllaznia dhe rikandidimi, Voltana Ademi në “I Ftuari” me Endri Xhafon

Publikuar më: 4/4/2019, ora 23:14

Krimi në Shkodër, Vllaznia dhe rikandidimi, Voltana Ademi në “I Ftuari” me Endri Xhafon

Publikuar më: 4/4/2019, ora 23:14

Kryetarja e Bashkisë së Shkodrës, Voltana Ademi, në “I Ftuari” me Endri Xhafon në A2 CNN, ku foli për disa çështje të rëndësishme që prekin qytetin që ajo drejton por jo vetëm.