Krimi zgjedhor, Xhafaj: Qytetarët të bëhen barrikadë. Nuk do të jetë e lehtë për zgjedhje të lira

“Nuk do të jetë e lehtë, por është përgjegjësi e partive politike që të zhvillojnë zgjedhje të lira dhe të ndershme dhe brenda standardeve demokratike në respekt të qytetarëve. Kështu u përgjigj kandidati socialist për qarkun e Tiranës në zgjedhjet e 25 prillit Fatmir Xhafaj në studion e Absolut 4.