“Kriminelët fshihen në Dubai”, opozita akuza qeverisë: shteti bashkëpunëtor me krimin

Publikuar më: 13/9/2022, ora 18:31

“Kriminelët fshihen në Dubai”, opozita akuza qeverisë: shteti bashkëpunëtor me krimin

Publikuar më: 13/9/2022, ora 18:31

Çfarë ishte parashikuar si një mbledhje rutinë e Komisionit Parlamentar për Sigurinë Kombëtare u kthye në një seancë debati ndërmjet maxhorancës dhe opozitës. Rendi i ditës parashikonte ratifikimin e një marrëveshje bashkëpunimi me Emiratet e Bashkuara Arabe në luftën kundër krimit të organizuar dhe terrorizmit ku demokratët nënvizuan se nevojitet një marrëveshje ekstradimi pasi kriminelët shqiptar fshihen në Dubai.

“Kriminelët fshihen në Dubai”, opozita akuza qeverisë: shteti bashkëpunëtor me krimin

Publikuar më: 13/9/2022, ora 18:31

Çfarë ishte parashikuar si një mbledhje rutinë e Komisionit Parlamentar për Sigurinë Kombëtare u kthye në një seancë debati ndërmjet maxhorancës dhe opozitës. Rendi i ditës parashikonte ratifikimin e një marrëveshje bashkëpunimi me Emiratet e Bashkuara Arabe në luftën kundër krimit të organizuar dhe terrorizmit ku demokratët nënvizuan se nevojitet një marrëveshje ekstradimi pasi kriminelët shqiptar fshihen në Dubai.