Kriptovalutat, investim apo mashtrim?

Publikuar më: 9/6/2021, ora 21:04

Kriptovalutat, investim apo mashtrim?

Publikuar më: 9/6/2021, ora 21:04

Kriptovalutat janë një formë monedhe digjitale, që mund të përdoren për të blerë mallra dhe shërbime, njëlloj si paraja e zakonshme. Megjithatë, ajo që i diferencon është fakti se nuk kontrollohen nga institucione qendrore si bankat dhe mbështeten në një teknologji shumë të sigurt të shtrirë në miliona kompjuterë në mbarë botën që menaxhojnë dhe regjistrojnë transaksionet.

Kriptovalutat, investim apo mashtrim?

Publikuar më: 9/6/2021, ora 21:04

Kriptovalutat janë një formë monedhe digjitale, që mund të përdoren për të blerë mallra dhe shërbime, njëlloj si paraja e zakonshme. Megjithatë, ajo që i diferencon është fakti se nuk kontrollohen nga institucione qendrore si bankat dhe mbështeten në një teknologji shumë të sigurt të shtrirë në miliona kompjuterë në mbarë botën që menaxhojnë dhe regjistrojnë transaksionet.