“Krisja” midis PD dhe LSI: Nuk ishte rrufe në qiell të pastër, janë bashkëfajtorë dhe bashkëvuajtës

Publikuar më: 1/11/2021, ora 21:31

“Krisja” midis PD dhe LSI: Nuk ishte rrufe në qiell të pastër, janë bashkëfajtorë dhe bashkëvuajtës

Publikuar më: 1/11/2021, ora 21:31

Pas një periudhe heshtje pothuajse 7 mujore, LSI reagoi për herë të parë ndaj përfshirjes së ish-aleatëve si pjesë e “trekëndëshit të Bermudës”, duke e cilësuar si “fake” opozitën e PD-së në Parlament. Sipas gazetarit Erl Murati, i ftuar në programin “Debat” në A2 CNN, “marrëdhëniet midis dy partive kryesore të opozitës kanë qenë problematike edhe para zgjedhjeve të 25 prillit, pra nuk është një rrufe në qiell të pastër, pavarësisht se etiketimi ndaj LSI të Lulzim Bashës ishte befasues. Basha përmendi që nuk do përsërisin gabimet e vitit 2009, duke deklaruar kështu hapur që ishte i pakënaqur për aleancën e atëhershme me LSI-në. Por duhet theksuar se vetë zoti Basha nuk mund të bëhej kryetar bashkie në vitin 2011, pa atë aleancë”.

“Krisja” midis PD dhe LSI: Nuk ishte rrufe në qiell të pastër, janë bashkëfajtorë dhe bashkëvuajtës

Publikuar më: 1/11/2021, ora 21:31

Pas një periudhe heshtje pothuajse 7 mujore, LSI reagoi për herë të parë ndaj përfshirjes së ish-aleatëve si pjesë e “trekëndëshit të Bermudës”, duke e cilësuar si “fake” opozitën e PD-së në Parlament. Sipas gazetarit Erl Murati, i ftuar në programin “Debat” në A2 CNN, “marrëdhëniet midis dy partive kryesore të opozitës kanë qenë problematike edhe para zgjedhjeve të 25 prillit, pra nuk është një rrufe në qiell të pastër, pavarësisht se etiketimi ndaj LSI të Lulzim Bashës ishte befasues. Basha përmendi që nuk do përsërisin gabimet e vitit 2009, duke deklaruar kështu hapur që ishte i pakënaqur për aleancën e atëhershme me LSI-në. Por duhet theksuar se vetë zoti Basha nuk mund të bëhej kryetar bashkie në vitin 2011, pa atë aleancë”.