Krisja në PD, Dashamir Shehi: Kuvendet do të jenë thjesht mitingje, Basha dhe Berisha nuk kanë më të drejtë të tallen me shqiptarët

Publikuar më: 8/12/2021, ora 10:22

Krisja në PD, Dashamir Shehi: Kuvendet do të jenë thjesht mitingje, Basha dhe Berisha nuk kanë më të drejtë të tallen me shqiptarët

Publikuar më: 8/12/2021, ora 10:22

Dy kuvendet e shumëpritura brenda Partisë Demokratike po afrojnë, por sipas një protagonisti të politikës shqiptare si Dashamir Shehi, pritshmëritë nuk mund të jenë të mëdha, madje ai i cilëson ato thjesht si mitingje elektorale. “Do ketë lajme, por jo zhvillime. Do behën rresht dy mitingje politike, por nuk kam pritshmëri nga asnjëra. Nuk është kjo rruga. Lufta jonë është ajo kundër Ramës, korrupsionit, kjo është beteja jonë, por unë nuk shikoj këto çështje në ato kongrese, nuk shoh reflektime politike për gabimet që janë bërë. Kjo është luftë politike, personale, ku njeri ka letrat e amerikanëve dhe tjetri i rusëve. Sigurisht që mbështetësit e Berishës janë më shumë, dhe si provë force fiton Berisha, por nuk i zgjidh kjo problemet e opozitës. Në këtë përballje të dy zotërinjtë do të duhet të largohen”, thotë Shehi në A2 CNN, duk iu referuar Sali Berishës dhe Lulzim Bashës.

Krisja në PD, Dashamir Shehi: Kuvendet do të jenë thjesht mitingje, Basha dhe Berisha nuk kanë më të drejtë të tallen me shqiptarët

Publikuar më: 8/12/2021, ora 10:22

Dy kuvendet e shumëpritura brenda Partisë Demokratike po afrojnë, por sipas një protagonisti të politikës shqiptare si Dashamir Shehi, pritshmëritë nuk mund të jenë të mëdha, madje ai i cilëson ato thjesht si mitingje elektorale. “Do ketë lajme, por jo zhvillime. Do behën rresht dy mitingje politike, por nuk kam pritshmëri nga asnjëra. Nuk është kjo rruga. Lufta jonë është ajo kundër Ramës, korrupsionit, kjo është beteja jonë, por unë nuk shikoj këto çështje në ato kongrese, nuk shoh reflektime politike për gabimet që janë bërë. Kjo është luftë politike, personale, ku njeri ka letrat e amerikanëve dhe tjetri i rusëve. Sigurisht që mbështetësit e Berishës janë më shumë, dhe si provë force fiton Berisha, por nuk i zgjidh kjo problemet e opozitës. Në këtë përballje të dy zotërinjtë do të duhet të largohen”, thotë Shehi në A2 CNN, duk iu referuar Sali Berishës dhe Lulzim Bashës.