Kriteret e votimit për kreun e SPAK, Hoxha: Qëllimisht evazive, asgjë për transparencën

Publikuar më: 29/11/2022, ora 21:56

Kriteret e votimit për kreun e SPAK, Hoxha: Qëllimisht evazive, asgjë për transparencën

Publikuar më: 29/11/2022, ora 21:56

Në ”Debat”, gazetarja Anila Hoxha komenton kriteret e pikëzimit për zgjedhjen e kandidatit fitues për kreun e SPAK, duke i cilësuar ato të paqarta dhe jo transparente.

Kriteret e votimit për kreun e SPAK, Hoxha: Qëllimisht evazive, asgjë për transparencën

Publikuar më: 29/11/2022, ora 21:56

Në ”Debat”, gazetarja Anila Hoxha komenton kriteret e pikëzimit për zgjedhjen e kandidatit fitues për kreun e SPAK, duke i cilësuar ato të paqarta dhe jo transparente.