Kritika ndaj Borrell: E quajti të njëanshëm aksionin e policisë në veriun e Kosovës

Stuhi kritikash ndaj shefit të diplomacisë europiane, Jozef Borrel, për reagimin ndaj trazirave që përfshinë të mërkurën veriun e Kosovën. Në një deklaratë, përfaqësuesi i lartë i BE-së për Punët e Jashtme, e quajti të njëanshëm dhe të paakordinuar aksionin e policisë së Kosovës kundër mallrave kontrabandë në Mitrovicën e Veriut.