Kritika ndaj planit të Johnson. Inkurajoi rikthimin në punë, klasa punëtore në rrezik

Plani i kryeministrit britanik Boris Johnson për rihapjen graduale të ekonomisë nxiti një valë të menjëhershme kritikash, me shumë që e përshkruan atë si përçarës, konfuz dhe të paqartë.