Kritika nga brenda mazhorancës, Braçe dhe Xhafaj sulmojnë buxhetin dhe paketën fiskale

Publikuar më: 16/11/2021, ora 16:45

Kritika nga brenda mazhorancës, Braçe dhe Xhafaj sulmojnë buxhetin dhe paketën fiskale

Publikuar më: 16/11/2021, ora 16:45

Nga paketa fiskale në bujqësi, te shpenzimet për paga e pensionet dhe deri te tenderat pa garë dhe koncesionet. Kritika të dëgjuara shpesh nga opozita, por që kësaj radhe vijnë nga zëra brenda vetë mazhorancës. Deputetët Braçe dhe Xhafaj kërkuan nga qeveria të reflektojë pikërisht këto probleme të vjetra për ekonominë shqiptare.

Kritika nga brenda mazhorancës, Braçe dhe Xhafaj sulmojnë buxhetin dhe paketën fiskale

Publikuar më: 16/11/2021, ora 16:45

Nga paketa fiskale në bujqësi, te shpenzimet për paga e pensionet dhe deri te tenderat pa garë dhe koncesionet. Kritika të dëgjuara shpesh nga opozita, por që kësaj radhe vijnë nga zëra brenda vetë mazhorancës. Deputetët Braçe dhe Xhafaj kërkuan nga qeveria të reflektojë pikërisht këto probleme të vjetra për ekonominë shqiptare.