Kritika për “pasaportën e artë”, Meta e Berisha kundër draftit për bashkëpunëtorët e ish-sigurimit

Publikuar më: 19/8/2022, ora 16:36

Kritika për “pasaportën e artë”, Meta e Berisha kundër draftit për bashkëpunëtorët e ish-sigurimit

Publikuar më: 19/8/2022, ora 16:36

Ilir Meta e sheh si një nismë kundër tij, draftin e socialistëve me të cilin mazhoranca synon largimin nga politika dhe institucionet të bashkëpunëtorëve të ish-Sigurimit. Të njëjtin mendim me kreun e Partisë së Lirisë ndau edhe Sali Berisha. Dy liderët kryesorë të opozitës kundërshtuan gjithashtu programin e Qeverisë për pasaportën e artë.

Kritika për “pasaportën e artë”, Meta e Berisha kundër draftit për bashkëpunëtorët e ish-sigurimit

Publikuar më: 19/8/2022, ora 16:36

Ilir Meta e sheh si një nismë kundër tij, draftin e socialistëve me të cilin mazhoranca synon largimin nga politika dhe institucionet të bashkëpunëtorëve të ish-Sigurimit. Të njëjtin mendim me kreun e Partisë së Lirisë ndau edhe Sali Berisha. Dy liderët kryesorë të opozitës kundërshtuan gjithashtu programin e Qeverisë për pasaportën e artë.