Kritikat e FMN, eksperti i ekonomisë: U theksua borxhi publik pasi kemi rritje të ndjeshme të çmimeve

Publikuar më: 15/10/2021, ora 20:37

Kritikat e FMN, eksperti i ekonomisë: U theksua borxhi publik pasi kemi rritje të ndjeshme të çmimeve

Publikuar më: 15/10/2021, ora 20:37

Për të diskutuar mbi kritikat dhe rekomandimet e Fondit Monetar Ndërkombëtar ishte i ftuar në Business News Klodian Muço, ekspert për ekonominë, pedagog në Universitetin “Zoja e Këshillit të Mirë”.

Kritikat e FMN, eksperti i ekonomisë: U theksua borxhi publik pasi kemi rritje të ndjeshme të çmimeve

Publikuar më: 15/10/2021, ora 20:37

Për të diskutuar mbi kritikat dhe rekomandimet e Fondit Monetar Ndërkombëtar ishte i ftuar në Business News Klodian Muço, ekspert për ekonominë, pedagog në Universitetin “Zoja e Këshillit të Mirë”.