Kritikat ndaj SPAK, Dervishi: Ka treguar kurajë ndaj personave ish

Publikuar më: 14/4/2022, ora 22:04

Kritikat ndaj SPAK, Dervishi: Ka treguar kurajë ndaj personave ish

Publikuar më: 14/4/2022, ora 22:04

Kritikat e kryeministrit Rama ndaj SPAK dhe sanksionet e Departamentit të Thesarit ndaj ish-deputetit Aqif Rakipi për deformim të vullnetit të zgjedhësve ishin pjesë e diskutimeve në Absolut 4 me Blendi Salaj. Për analistin Lutfi Dervishi, ndërkombëtarët kanë kërkuar gjithnjë hetim të parregullsive në zgjedhje, por deri në këto momente persona të ndëshkuar për këtë krim të rëndë.

Kritikat ndaj SPAK, Dervishi: Ka treguar kurajë ndaj personave ish

Publikuar më: 14/4/2022, ora 22:04

Kritikat e kryeministrit Rama ndaj SPAK dhe sanksionet e Departamentit të Thesarit ndaj ish-deputetit Aqif Rakipi për deformim të vullnetit të zgjedhësve ishin pjesë e diskutimeve në Absolut 4 me Blendi Salaj. Për analistin Lutfi Dervishi, ndërkombëtarët kanë kërkuar gjithnjë hetim të parregullsive në zgjedhje, por deri në këto momente persona të ndëshkuar për këtë krim të rëndë.