Kriza dhe fasha e energjisë shkakton debat në A2 Business

Publikuar më: 28/9/2022, ora 22:28

Kriza dhe fasha e energjisë shkakton debat në A2 Business

Publikuar më: 28/9/2022, ora 22:28

Kriza energjetike, çmimi dhe fasha e vendosur nga qeveria ka shkaktuar debat në A2 Business mes Etjen Xhafaj, anëtar i Komisionit të Ekonomisë, dhe Klodian Muço, ekspert për ekonominë nga PD.

Kriza dhe fasha e energjisë shkakton debat në A2 Business

Publikuar më: 28/9/2022, ora 22:28

Kriza energjetike, çmimi dhe fasha e vendosur nga qeveria ka shkaktuar debat në A2 Business mes Etjen Xhafaj, anëtar i Komisionit të Ekonomisë, dhe Klodian Muço, ekspert për ekonominë nga PD.