Kriza e bankave në SHBA, frika për efekt domino dhe depozituesit shqiptarë

Publikuar më: 15/3/2023, ora 22:37

Kriza e bankave në SHBA, frika për efekt domino dhe depozituesit shqiptarë

Publikuar më: 15/3/2023, ora 22:37

Falimentimi i bankës së investimeve, Silikon Valley Bank, ka krijuar alarm në Shtetet e Bashkuara të Amerikës. Një pjesë e ekspertëve heqin paralele me krizën financiare të 2008-ës dhe me mundësinë e përshkallëzimit të kësaj situate.

Kriza e bankave në SHBA, frika për efekt domino dhe depozituesit shqiptarë

Publikuar më: 15/3/2023, ora 22:37

Falimentimi i bankës së investimeve, Silikon Valley Bank, ka krijuar alarm në Shtetet e Bashkuara të Amerikës. Një pjesë e ekspertëve heqin paralele me krizën financiare të 2008-ës dhe me mundësinë e përshkallëzimit të kësaj situate.