Kriza e brendshme, armik i jashtëm, momenti për të mbyllur ambasadën iraniane dhe situata politike

Publikuar më: 7/9/2022, ora 20:07

Kriza e brendshme, armik i jashtëm, momenti për të mbyllur ambasadën iraniane dhe situata politike

Publikuar më: 7/9/2022, ora 20:07

Pedagogu i komunikimit Erlis Çela dhe eksperti ligjor Fabian Xhilla të ftuar në Ditarin e mbrëmjes në A2 CNN për të komentuar vendimin e fundit të qeverisë për të dëbuar diplomatët iranianë pas sulmit kibernetik.

Kriza e brendshme, armik i jashtëm, momenti për të mbyllur ambasadën iraniane dhe situata politike

Publikuar më: 7/9/2022, ora 20:07

Pedagogu i komunikimit Erlis Çela dhe eksperti ligjor Fabian Xhilla të ftuar në Ditarin e mbrëmjes në A2 CNN për të komentuar vendimin e fundit të qeverisë për të dëbuar diplomatët iranianë pas sulmit kibernetik.