Kriza e çmimeve, në Gjirokastër, lista të gjata edhe për ilaçe në farmaci

Publikuar më: 10/5/2022, ora 11:51

Kriza e çmimeve, në Gjirokastër, lista të gjata edhe për ilaçe në farmaci

Publikuar më: 10/5/2022, ora 11:51

Pensionistët në Gjirokastër po detyrohen të shkruajnë emrat në listat e farmacive ku marrin ilaçet. Rritja e çmimeve të produkteve ushqimore dhe në përgjithësi kriza e çmimeve që ka mbërthyer vendin prej dy muajsh ka bërë të pamundur që moshat e treta të sigurojnë barnat e nevojshme.

Kriza e çmimeve, në Gjirokastër, lista të gjata edhe për ilaçe në farmaci

Publikuar më: 10/5/2022, ora 11:51

Pensionistët në Gjirokastër po detyrohen të shkruajnë emrat në listat e farmacive ku marrin ilaçet. Rritja e çmimeve të produkteve ushqimore dhe në përgjithësi kriza e çmimeve që ka mbërthyer vendin prej dy muajsh ka bërë të pamundur që moshat e treta të sigurojnë barnat e nevojshme.