Kriza e çmimeve, turizmi në Korçë më dobët se në periudhën e pandemisë

Publikuar më: 29/6/2022, ora 13:19

Kriza e çmimeve, turizmi në Korçë më dobët se në periudhën e pandemisë

Publikuar më: 29/6/2022, ora 13:19

Kriza e çmimeve dhe situata aspak e mirë ekonomike është duke u reflektuar në qytetet të cilat mbajnë ekonominë e tyre me turizëm. Si asnjëherë më parë në vitet e fundit edhe Korça po përballet me mungesë vizitorësh apo prenotimesh. Operatorët turistikë shprehen se jo vetëm ditët e javës, por edhe fundjavat janë pothuajse bosh dhe pa prenotime në hotele.

Kriza e çmimeve, turizmi në Korçë më dobët se në periudhën e pandemisë

Publikuar më: 29/6/2022, ora 13:19

Kriza e çmimeve dhe situata aspak e mirë ekonomike është duke u reflektuar në qytetet të cilat mbajnë ekonominë e tyre me turizëm. Si asnjëherë më parë në vitet e fundit edhe Korça po përballet me mungesë vizitorësh apo prenotimesh. Operatorët turistikë shprehen se jo vetëm ditët e javës, por edhe fundjavat janë pothuajse bosh dhe pa prenotime në hotele.