Kriza e energjisë, cilat janë shkaqet dhe sa ndikojnë ato në tregun shqiptar?

Ditën e diel, në një dalje të papritur në mesditë, kryeministri Rama paralajmëroi se kriza botërore energjetike do të prekë edhe Shqipërinë. Për këtë çështje dha detaje gazetari i A2 CNN Angelo Haruni.