Kriza e energjisë, rritja e çmimit dhe mënyrat e kursimit

Publikuar më: 7/9/2022, ora 14:55

Kriza e energjisë, rritja e çmimit dhe mënyrat e kursimit

Publikuar më: 7/9/2022, ora 14:55

Nga Vjena, eksperti i tregut të energjisë Arben Kllokoqi tregon për shkaqet e krizës energjetike që parashikohet në Europë dhe masat e ndërmarra për ta kufizuar atë.

Kriza e energjisë, rritja e çmimit dhe mënyrat e kursimit

Publikuar më: 7/9/2022, ora 14:55

Nga Vjena, eksperti i tregut të energjisë Arben Kllokoqi tregon për shkaqet e krizës energjetike që parashikohet në Europë dhe masat e ndërmarra për ta kufizuar atë.