Kriza e euros dhe energjisë, ekspertët paralajmërojnë recesion për Europën

Publikuar më: 15/7/2022, ora 14:58

Kriza e euros dhe energjisë, ekspertët paralajmërojnë recesion për Europën

Publikuar më: 15/7/2022, ora 14:58

Teuta Nunaj, eksperte e ekonomisë, foli në Ditarin e mesditës në A2 CNN për krizën ekonomike.