Kriza e furnizimit me karburant, Britania e Madhe angazhon ushtrinë

Britania angazhon ushtrinë për të zgjidhur krizën e furnizimeve me karburant, si pasojë e mungesës së shoferëve. Autoritetet nuk i shohin emigrantët si zgjidhje të ngërçit, ndërsa thonë se bëhet fjalë për një problem global dhe jo britanik.