Kriza e futbollit, rrezikohet shtyrja e kampionatit

Futboll në krizë dhe kampionati që rrezikon të shtyhet. Probleme me organizimin, por më shqetësuese mbetet situata financiare. Situata për sezonin e ri të Kategorisë Superiore është kaotike.