Kriza ekonomike, bizneset pesimiste për ringritje në 2021

Bizneset shqiptare ndihen pesimiste për ecurinë e aktivitetit të tyre gjatë këtij viti. Sondazhe me sipërmarrjet vendase e të huaja nga institucione të ndryshme shfaqin pritshmëri të ulëta se të paktën brenda muajve të ardhshëm mund të ringrihet xhiroja dhe të rritet numri i të punësuarve.