Kriza ekonomike, Braçe: Nuk kemi faj që në fund të mandatit na ra pandemia

Erion Braçe, për vite me radhë drejtues i Komisionit parlamentar të Ekonomisë dhe aktualisht zv/kryeministër, i lë barrën e situatës së rëndë ekonomike pandemisë Covid-19. “Ishim shumë mirë deri në fund të vitit 2019”, thotë Braçe për A2. Marsela Karapanço e ka pyetur zëvendëskryeministrin edhe për nismat e qeverisë për amnistinë fiskale, legalizimin e kanabisit mjekësor, por edhe pse Partia Socialiste po zvarrit zgjedhjen e kryesisë së saj dhe të sekretariatit që prej fillimit të marsit.