Kriza ekonomike, Mesi: Po punohet për ndihmë konkrete për industrinë prodhuese, fasonët dhe eksportet

Senida Mesi, deputete e Partisë Socialiste, tregoi në “A2 Business” se kush janë sektorët që qeveria po mendon t’i ndihmojë për të kaluar krizën ekonomike të shkaktuar nga pandemia.