Kriza energjetike, Bejtja: Situata nën kontroll, ka nisur eksporti

Publikuar më: 23/11/2022, ora 21:29

Kriza energjetike, Bejtja: Situata nën kontroll, ka nisur eksporti

Publikuar më: 23/11/2022, ora 21:29

Prej ditësh vijojnë reshjet e dendura dhe të pandërprera në të gjithë vendin, duke krijuar një situatë përmbytjesh në disa zona dhe jo vetëm. Për shkak të reshjeve, edhe KESH është detyruar të bëjë shkarkime të ujit, ndërsa prodhimi i energjisë ka arritur nivelet maksimale, duke mundësuar jo vetëm plotësimin e nevojave të vendit me energji, por edhe eksport dhe krijim të rezervës energjetike. Situata ka ndryshuar tërësisht, teksa vetëm pak ditë më parë flisnim për krizë energjetike.

Kriza energjetike, Bejtja: Situata nën kontroll, ka nisur eksporti

Publikuar më: 23/11/2022, ora 21:29

Prej ditësh vijojnë reshjet e dendura dhe të pandërprera në të gjithë vendin, duke krijuar një situatë përmbytjesh në disa zona dhe jo vetëm. Për shkak të reshjeve, edhe KESH është detyruar të bëjë shkarkime të ujit, ndërsa prodhimi i energjisë ka arritur nivelet maksimale, duke mundësuar jo vetëm plotësimin e nevojave të vendit me energji, por edhe eksport dhe krijim të rezervës energjetike. Situata ka ndryshuar tërësisht, teksa vetëm pak ditë më parë flisnim për krizë energjetike.