Kriza energjetike, Bino: Kryeministri nuk duhet të përhapë panik, por të marrë masa

Ndërkohë që jemi ende nën ethet e pandemisë, një krizë tjetër paraqitet edhe në horizontin e vendit tonë, ajo energjetike. Blerjana Bino, nga Qendra Shkencë dhe Inovacion për zhvillim analizon për komunikim institucional të qeverisë ndaj kësaj krize, që po përhap panik në opinionin publik.