Kriza energjetike dhe rritja e çmimeve, banorët e Kukësit paralajmërojnë protesta

Në Kukës, pronarët e tokave të përmbytura nga ujërat e liqenit të Fierzës, paralajmërojnë nisjen protestave pas deklarimeve të kryeministrit Edi Rama, për përfshirjen e vendit në krizë energjetike.
Kryetari i Shoqatës së Pronarëve të Tokave të Përmbytura, Sherif Kastrati, tha se deklarata e kryeministrit Rama është një bombë jo vetëm për familjet që kanë toka të përmbytura nga Fierza por për gjithë banorët e qarkut të Kukësit.