Kriza energjetike, efektet zinxhir që do të sillte rritja e çmimit të energjisë

Kriza energjetike prej kohësh trazon vendet e tjera dhe u bë më e pranishme te ne shqiptarët që pas konferencës së kryeministrit Rama, që paralajmëronte një krizë më të madhe se pandemia. Për të folur për këtë çështje ishte i ftuar në Ditarin e mesditës në A2 CNN Lorenc Gordani, ekspert për energjetiken.