Kriza energjetike, industria përballë çmimeve në rritje dhe plani i qeverisë

Edvin Premçe, kryetar i shoqatës Pro-Eksport Albania, ishte i ftuar në Ditarin e mesditës në A2 CNN nga ku foli për krizën energjetike.