Kriza energjetike, masat e marra nga qeveria dhe debatet në Kuvend

Publikuar më: 8/9/2022, ora 21:33

Kriza energjetike, masat e marra nga qeveria dhe debatet në Kuvend

Publikuar më: 8/9/2022, ora 21:33

Gazetari Ervin Koçi bëri një pasqyrim të zhvillimeve politike të ditës pas masave të marra nga qeveria për përballimin e krizës energjetike, i cili u pasua me debate të ashpra në sallën e Kuvendit.

Kriza energjetike, masat e marra nga qeveria dhe debatet në Kuvend

Publikuar më: 8/9/2022, ora 21:33

Gazetari Ervin Koçi bëri një pasqyrim të zhvillimeve politike të ditës pas masave të marra nga qeveria për përballimin e krizës energjetike, i cili u pasua me debate të ashpra në sallën e Kuvendit.