Kriza energjetike mobilizon Europën, pritet plan i gjerë i BE, Gjermania: Do të gjejmë rrugëdalje

Publikuar më: 8/9/2022, ora 15:51

Kriza energjetike mobilizon Europën, pritet plan i gjerë i BE, Gjermania: Do të gjejmë rrugëdalje

Publikuar më: 8/9/2022, ora 15:51

Gjermania zotohet se do të gjejë mënyrat për të ulur çmimet e gazit dhe për të luftuar krizën energjetike që ka gjunjëzuar Europën. Ministrat e Energjisë së BE-së mblidhen të premten për të gjetur dakordësi mbi një plan të gjerë lidhur më çështjen, ndërsa Vladimir Putin kërcënoi të “ngrijë” kontinentin e vjetër këtë dimër.

Kriza energjetike mobilizon Europën, pritet plan i gjerë i BE, Gjermania: Do të gjejmë rrugëdalje

Publikuar më: 8/9/2022, ora 15:51

Gjermania zotohet se do të gjejë mënyrat për të ulur çmimet e gazit dhe për të luftuar krizën energjetike që ka gjunjëzuar Europën. Ministrat e Energjisë së BE-së mblidhen të premten për të gjetur dakordësi mbi një plan të gjerë lidhur më çështjen, ndërsa Vladimir Putin kërcënoi të “ngrijë” kontinentin e vjetër këtë dimër.