Kriza energjetike, ndalim i prodhimit të kriptomonedhave për të lehtësuar konsumin

Publikuar më: 6/1/2022, ora 13:53

Kriza energjetike, ndalim i prodhimit të kriptomonedhave për të lehtësuar konsumin

Publikuar më: 6/1/2022, ora 13:53

Shqipëria dhe Kosova ndodhen në krizë energjie. Prishtina zyrtare ndaloi të martën prodhimin e kriptomonedhave me qëllim reduktimin e konsumit të elektricitetit, hap i cili mund të jetë një alternativë edhe për institucionet shqiptare.

Kriza energjetike, ndalim i prodhimit të kriptomonedhave për të lehtësuar konsumin

Publikuar më: 6/1/2022, ora 13:53

Shqipëria dhe Kosova ndodhen në krizë energjie. Prishtina zyrtare ndaloi të martën prodhimin e kriptomonedhave me qëllim reduktimin e konsumit të elektricitetit, hap i cili mund të jetë një alternativë edhe për institucionet shqiptare.