Kriza energjetike, OSHEE nuk ka aplikuar ende për rritje çmimesh

Në kulmin e debatit për krizën e energjisë dhe një rritje të mundshme të çmimit, Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike nuk ka dorëzuar ende aplikim për rritje të tarifave.

Kjo gjë u bë e ditur nga administratori i OSHEE-së, Adrian Çela, i cili ndërhyri në lidhje telefonike në emisionin A2 Business, ku debatoi me ish zv.ministrin e Energjetikës, Enno Bozdo lidhur me tregun e energjisë dhe furnizimin e operatorëve.