Kriza energjetike, Rama: Mbi 800 kWh do të paguani me çmimin e tregut

Publikuar më: 8/9/2022, ora 09:40

Kriza energjetike, Rama: Mbi 800 kWh do të paguani me çmimin e tregut

Publikuar më: 8/9/2022, ora 09:40

Kryeministri Rama ka bërë të ditur edhe njëherë tjetër se çmimi i energjisë elektrike nuk do të rritet për familjarët dhe bizneset e vegjël.