Kriza energjetike, Sejdarasi: Asnjëherë tregu shqiptar nuk ka arritur të parashikojë situatën

Bardh Sejdarasi, ekspert për ekonominë, ishte i ftuar në A2 Business nga ku foli për krizën energjetike dhe planin e qeverisë.