Kriza energjetike, Shkodra: E kishim paralajmëruar, është rritur kostoja e transportit, një kontejner nga Kina do 18 mijë dollarë

Sekretari i Shoqatës së Prodhuesve, Arben Shkodra, i ftuar në emisionin “Debat” me Alba Alishanit në A2 CNN, ku u diskutua për krizën energjetike dhe rritjen e çmimeve, u shpreh se qeveria është paralajmëruar që prej muajit mars për këtë situatë.